Hotel met jacuzzi op kamer

Wie wil er nu niet een lekker weekendje weg. Verblijven in een mooie kamer met een eigen jacuzzi! Of relaxen in een luxe hotelkamer ergens in een romantische stad, of ergens aan zee!.

Waarom hotel-veilingen.com

In deze tijd van crisis willen we allemaal graag de sleur ontlopen en af en toe er even uit. Het enige probleem is echter het geld. Vaak is een hotelkamer boeken een dure grap. Via veilingen heb jij echter de kans om op een goedkope manier jouw verdiende weekend weg te boeken. Op hotel-veilingen.com leggen wij haarfijn uit hoe deze veilingen werken. Tevens geven wij handige tips en adviezen voor het bieden op veilingen.

Wat is een veiling

Heel simpel. Het werkt in principe net als een gewone veiling alleen dan met hotels, vakanties en weekendjes weg. Er wordt een vakantie of hotelovernachting geplaatst waar mensen op kunnen bieden. Deze blijft voor een bepaalde tijd staan en de hoogste bieder wint het desbetreffende geveilde. Je kunt meteen zien voor hoeveel personen het is en voor hoeveel dagen of nachten. En wat er bij inbegrepen zit, zoals ontbijt of diner. Met wat geluk kun je al een weekend weg hebben geboekt voor tien euro!

Hotel met jacuzzi op de kamer

Jazeker, ook dit kan werkelijkheid worden. Denk je eens in dat je ‘s ochtends wakker wordt en in bed je ontbijt rustig kan nuttigen. Daarna begin je de dag pas echt met een half uurtje bubbelen in je eigen jacuzzi. Of je hebt de hele dag door de stad lopen slenteren en de middag met een terrasje beĆ«indigd. Je voeten doen zeer en je lichaam schreeuwt om rust. Je laat de jacuzzi vollopen en voelt jezelf helemaal weer opladen met nieuwe energie. Dit is geen droom. Ook jij kunt voor een lage prijs genieten van een hotel met een eigen jacuzzi op de kamer.

Hoe doe ik een bod

Er zijn veel verschillende veilingsites. Hier moet je je registreren met je persoonlijke gegevens. Daarna ga je via de menu’s op zoek naar jouw ideale vakantie of nachtje weg. Eenmaal geklikt op het hotel van je dromen zie je de biedingen van anderen staan. Vind je het de moeite waard dan kun je hoger bieden dan het laatste bod. Hou dit goed in de gaten want jouw droom kan ook die van iemand anders zijn. Wanneer je het hoogste bod hebt geplaatst en de tijd is verstreken krijg je een e-mail met instructies. Zodra de betaling is voldaan kun je gaan genieten van je welverdiende vakantie. Dus waar wacht je nog op? Bied op dat hotel met jacuzzi op eigen kamer en geniet!