Van der Valk Hotel Eindhoven

Dit 4 sterren hotel ligt midden in de Genneper Parken. Bezoek vanuit het hotel o.a. het Historisch Openlucht Museum of ga een gezellig dagje shoppen in het gezellige Eindhoven. Tot rust komt u in het binnenzwembad en wellness centre van dit hotel en voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de trendy sushi bar. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,1 beoordeeld.

Blooming Hotel

Dit 4 sterren hotel, gelegen in de duinen nabij Bergen, biedt toegang tot mooie natuur. Ideaal voor wandelen en fietsen of voor een dagje in het gezellige centrum van Alkmaar. Daarna kunt u lekker ontspannen in het zwembad en sauna van dit hotel. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,4 beoordeeld.

Van der Valk Hotel Haarlem

Dit 4 sterren hotel ligt aan de rand van historisch Haarlem. Wifi en parkeren zijn er gratis en biedt prima mogelijkheden voor een weekend vol winkelen, cultuur en ontspanning. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,8 beoordeeld.

Lindner Hotel Schloss Reichmannsdorf

Dit 4 sterrenhotel is een voormalig kasteel omgebouwd tot hotel. Het is zeer rustig gelegen en heeft moderne kamers. Omgeven door veel natuur vormt het de ideale gelegenheid om er eens even lekker tussen uit te gaan. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,9 beoordeeld.

SS Rotterdam Hotel en Restaurant

Dit voormalige stoomschip is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot hotel. Een bijzondere blikvanger gelegen in de Maas nabij de Erasmusbrug. Een bijzondere locatie om te logeren en vanaf hier het bruisende Rotterdam te verkennen. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,5 beoordeeld.