Steeds meer mensen kiezen Best Western hotels

Best Western is een zeer groot hotel concern dat wereldwijd terug te vinden in. Ook in ons eigen land kunnen we meerdere Best Western hotels terug vinden. In Nederland hebben we momenteel meer als 40 vestigingen liggen door het hele land en nog steeds komen er nieuwe Best Western hotels bij. De hotels van Best Western in Nederland zijn allemaal 3 of 4 sterren hotels en staan dus ook garant voor een bepaalde kwaliteit. Zo kunt in in Amsterdam bijvoorbeeld het Best Western Blue Tower Hotel terug vinden, dit hotel kunt u vinden op de Leeuwendalersweg 21, 1055 JE, te Amsterdam. In dit 4 sterren hotel kunt u genieten van zeer mooie kamers met een flatscreen tv een ligbad en een douche, gratis koffie en thee service, een was service zodat uw kleding fris en schoon blijft, een goed restaurant en een zeer mooie golfbaan om even een balletje te slaan.

Best western Amsterdam

Even verder op in de Tesselschadestraat 23, 1054 ET te Amsterdam kunt u een mooi 3 sterren hotel van Best Western vinden. Natuurlijk zijn er enkele verschillen tussen het 4 sterren en het 3 sterren hotel van Best Western. Zo heeft u in het 3 sterren hotel minder luxe kamers, u heeft hier in de meeste gevallen alleen een douche en in sommige gevallen alleen een ligbad, maar nooit beide zoals in het 4 sterren hotel. Ook heeft u hier geen restaurant of mooie golfbaan. Wel kunt u genieten van een lagere prijs en enkele minder luxe faciliteiten. Er staat in de eetzaal iedere ochtend een lekker ontbijt voor u klaar en in de avond kunt u een lekker glaasje drinken aan de bar.

Gratis wifi in hotel

Alle hotels van Best Western zijn voorzien van gratis WiFi zodat u altijd makkelijk op het internet kunt met uw laptop. De hotels van Best Western zijn ook erg gericht op klantvriendelijkheid. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van het feit dat er geen reserveringskosten worden gerekend door de Best Western hotels en genieten van de mooi geschenken en aanbiedingen waar u voor spaart door te overnachten in een Best Western. Bij deze geschenken kunt u bijvoorbeeld denken aan een leuke gift set met bad spullen of een gratis overnachting in een Best Western.

Best western: Eén standaard, en toch telkens andere sfeer

Best Western hotels heeft altijd het streven gehad om in ieder hotel een bepaalde standaard neer te zetten waardoor u graag terug komt naar de hotels van Best Western. Aan de andere kant proberen ze ook om u in ieder hotel een andere sfeer te bieden. Dit concept is misschien wel het geen dat Best Western tot het succes heeft gemaakt dat ze vandaag de dag zijn. U kunt met een gerust hart een Best Western boeken omdat u weet dat het goed is, maar u weet niet wat te verwachten van de sfeer omdat ieder hotel anders is. Door dit concept door te zetten blijft het voor u leuk en variërend terwijl u toch binnen hetzelfde concern blijft. Best Western is dan ook terug te vinden op vele verschillende plaatsen die allemaal een ander gevoel bij u oproepen. Zo kunt u lekker cultuur op snuiven in het Best Western Museum hotel in Delft te Oude Delft 189. Dit hotel is gelegen in de buurt van verschillende musea en bezienswaardigheden van Delft. Het hotel zelf is ook een museum met veel klassieke en hedendaagse kunst.