Blooming Hotel

Dit 4 sterren hotel ligt in de duinen bij Bergen, midden in de natuur. De omgeving is er zeer bosrijk, ideaal voor een wandeling of fietstocht. Parkeren en wifi zijn inbegrepen en voor een dagje winkelen kunt u terecht in het gezellige Alkmaar, op slechts 6 km afstand. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,4 beoordeeld.

Van der Valk Hotel Amsterdam Airport

Dit 4 sterren hotel ligt vlakbij Schiphol en ook Amsterdam centrum is prima bereikbaar. Het hotel beschikt over een wellness centre en eigen binnenzwembad. Voor een maaltijd en ontbijt kunt u terecht in het restaurant. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,4 beoordeeld.

Golden Tulip de Jagershorst

Dit 4 sterren hotel ligt in het dorpje Leende in een zeer groene omgeving. Ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht. Maar voor een gezellig dagje winkelen kunt u terecht in bruisend Eindhoven, dat op slechts 10 minuten afstand ligt. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,3 beoordeeld.

Mooirivier

Dit 4 sterren hotel ligt in het Overijsselse Vechtdal in mooi Dalfsen. Parkeren en wifi evenals ontbijt zijn inbegrepen. U kunt hier golfen en erna genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,6 beoordeeld.

Van der Valk Uden-Veghel

Dit gloednieuwe 4 sterren hotel ligt middenin de Brabantse natuur. Het hotel beschikt over een gezellige skybar met uitzicht. Het is een ideale uitvalsbasis voor een gezellig dagje in Den Bosch of Eindhoven. Het hotel wordt met een gemiddelde van 9,0 beoordeeld.

Van der Valk Hotel Eindhoven

Dit 4 sterren hotel is gelegen in het gezellige centrum van Eindhoven en beschikt over een zwembad, tennisbaan en live cooking buffet restaurant. Ideaal voor een dagje winkelen in het gezellige winkelcentrum. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,1 beoordeeld.

Het Wapen van Marion

Dit 3 sterren hotel ligt in de mooiste natuur gebieden van Nederland in Oostvoorne. Op loopafstand bent u in de duinen en bossen van Voorne. Geweldige locatie voor wie wil genieten van natuur en strand en van het eigen binnenzwembad van dit hotel. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,7 beoordeeld.

Hampshire Hotel Mijdrecht

Dit romantische 4 sterren hotel ligt in Mijdrecht in het prachtige polderlandschap nabij de Vinkeveense plassen. Ideaal om dit gebied per boot te verkennen. Gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,1 beoordeeld.