Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp

Dit 4 sterren hotel ligt in Nootdorp aan het randje van Den Haag en biedt een prachtig uitzicht over de skyline van Den Haag. U kunt hier een kamer met bubbelbad boeken en genieten van alle comfort en luxe. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,7 beoordeeld.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Dit 4 sterren hotel ligt nabij de Efteling en Beekse Bergen en vormt de ideale uitvalsbasis voor een dagje pretpark. Na terugkomst kunt u dan genieten van alle faciliteiten van het wellness centre van dit hotel of lekker bijkomen in het bubbelbad op uw kamer. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,1 beoordeeld.

Martin’s Brussels EU

Dit luxe 4 sterren hotel ligt in de Europese wijk van Brussel. Het is een zeer trendy hotel met een eigen tuin. Ideaal voor een dagje Brussel om daarna tot rust te komen in uw luxe kamer met eigen bubbelbad. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,8 beoordeeld.

Hampshire Boshotel Vlodrop

Dit 4 sterren hotel ligt midden in de bossen van National Park de Meinweg vlakbij Roermond. Ideaal gelegen voor mooie wandelingen en fietstochten in de natuur, waarna het wellness center volop mogelijkheid tot ontspanning biedt. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,6 beoordeeld.

Hotel Schimmelpenninck Huys

Dit 3 sterren hotel vindt u in hartje Groningen. Het is een monumentaal pand met een historisch tuinterras. Met uitziht op de imposante Martinitoren een ideale uitvalsbasis voor gezellig en cultureel Groningen. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,0 beoordeeld.

Hotel Gastronomique de Echoput

Dit zeer luxe 5 sterrenhotel ligt midden in de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe. Beschikt over een eigen Michelin ster bekroond restaurant. Vanuit het hotel kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken of bijvoorbeeld het Kröller Möller Museum bezoeken. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,4 beoordeeld.

Kasteel Engelenburg

In dit voormalige kasteel is nu een luxe 4 sterren hotel gevestigd, gelegen aan een golfbaan in de prachtige Ijsselvallei en op de grens van de Veluwe. Voel u een landheer of kasteeldame tijdens uw verblijf in dit luxe en comfortabele hotel. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,8 beoordeeld.

Hotel Helios

Dit 4 sterren hotel is gelegen aan de kust van Blankenberge in Belgie. Het is een modern design hotel vlakbij de gezellige winkeltjes van het centrum van Blankenberge. Geniet van het strand of bezoek het bekende casino. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,4 beoordeeld.

Boskapelhoeve

Dit 4 sterren hotel ligt in het mooie plaatsje Buggenhout in de provincie Oost-Vlaanderen. Het is een historische hoeve die stijlvol is ingericht in een zeer groene omgeving. Fiets of wandel in het Buggenhoutbos, waar het hotel direct naast ligt. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,3 beoordeeld.