Kent u de Efteling in Kaatsheuvel?

De Efteling, de plek waar sprookjes tot leven komen. Dit park is voor jong en oud, iedereen zal er een geweldige tijd beleven!

Park Efteling

Het park is bijna te groot om in 1 dag te kunnen bekijken. Ten eerste vind je er het sprookjesbos, waar je kan genieten van verschillende sprookjes. Of stap in de stoere houten achtbaan genaamd ‘Joris en de Draak’ en ga het avontuur aan! Voor een wat rustiger ritje kan je een bezoek nemen aan ‘De Droomvlucht’. Hierbij vlieg je door de schone wereld van elfen en trollen. Wat ook zeker de moeite waar is om te bekijken, is de Aquanura. Dit is de grootste watershow van Europa! Dit spektakel bestaat uit water, licht en vuur wat ondersteunt wordt door prachtige Efteling muziek.

Arrangementen Efteling

Om je bezoek aan de Efteling nog leuker te maken, kan je gebruik maken van verschillende arrangementen. Een voorbeeld hiervan is het ‘Sprookjes dinerbuffet’. De kinderen kunnen hun eigen gerechtjes uitkiezen en zelf pannenkoeken versieren. En het buffet is aangepast aan het seizoen!

Overnachten Efteling

Aangezien het park vrij groot is, is er de optie om te overnachten bij de Efteling. Zo kan je op je gemak het park bezoeken, en hoef je niets te missen! Er zijn twee opties om te overnachten, namelijk in het Efteling hotel of in het vakantiepark Efteling Bosrijk.  Het vakantiepark bestaat uit bungalows, vakantiehuisjes en appartementen. Het park is helemaal aangepast aan de Efteling sferen. En ook in het hotel beleef je een sprookjesachtig verblijf. Alle arrangementen die u boekt, zijn inclusief onbeperkt toegang aan het park, op alle dagen van uw verblijf. Wanneer je minimaal 4 maanden van te voren reserveert, ontvangt u ook nog eens 15 procent vroegboek korting!