Kent u de Bilderberg Hotels?

Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming, die beschikt over 19 hotels door heel Nederland, op unieke locaties. De hotels bevinden zich in het vier- en vijf sterrensegment. Wanneer u op zoek bent naar een luxe hotel of vergaderruimte op een unieke locatie, dan bent u bij Bilderberg aan het goede adres!

Geschiedenis Bilderberg

Bilderberg is een onderneming die al meer dan 100 jaar oud is. In totaal heeft deze onderneming de beschikking over 221 vergaderruimten en 1.869 hotelkamers. Van de 19 hotels zijn er 8 vergaderhotels, vijf luxe meeting hotels en vier stadshotels en twee niche stadshotels. In totaal zijn er meer dan 1.400 werknemers in dienst bij Bilderberg.

Faciliteiten Bilderberg

Er zijn een aantal hotels die beschikken over een wellness-centre. Hier kunt u genieten van deskundige gezichts- en lichaamsbehandelingen in een mooie omgeving. Deze faciliteit bevindt zich in de hotels in:

  • Garderen,
  • Hoevelaken/Amersfoort,
  • Heelsum,
  • Beetsterzwaag,
  • Venlo en
  • Vaals.

Ook beschikken de hotels over draadloos internet en een restaurant. De hotels zijn kindvriendelijk en dus geschikt voor het hele gezin. De faciliteiten verschillen per hotel.

Arrangementen Bilderberg

Er zijn diverse arrangementen te boeken via de website van Bilderberg. Deze arrangementen zijn van tijdelijke aard, en hierdoor zijn er steeds verschillende arrangementen beschikbaar. Een aantal voorbeelden van arrangementen zijn de voorjaarsspecial, het E-bike arrangement en het Klavertje Vier Fietsarrangement.