Voordelig overnachten in Fletcher Hotels

Als u op zoek bent naar een comfortabel hotel, op een unieke ligging, dat ook nog eens betaalbaar is, dan hoeft u niet verder te zoeken. U bent bij een van de drie- of viersterren Fletcher Hotels aan het goede adres!

Faciliteiten Fletcher

Bij Fletcher Hotels willen ze u laten genieten van uw verblijf. En dit voor een betaalbare prijs. Ieder hotel heeft een eigen restaurant waar u gebruik van kunt maken en kunt genieten van verschillende specialiteiten. Ook is er in ieder hotel een bar en lounge aanwezig. Op sommige locaties vind u ook een sauna en een solarium. De hotelkamers zijn comfortabel, netjes en sfeervol ingericht. In de hotels kunt u ook gebruik maken van draadloos internet.

Feesten bij Fletcher

Of het nou een jubileum is, of een trouwerij,  bij Fletcher hotels kunt u terecht voor verschillende feesten. Op een aantal locaties bevinden zich prachtige zalen die in combinatie met een uitstekende catering uw feest tot in de puntjes verzorgen. Fletcher Hotels beschikt over jarenlange ervaring, een uitgebreid assortiment van koude en warme dranken, mooie zalen en servicegericht personeel om uw feest tot een hoogtepunt te brengen!

Zakelijk Fletcher

Niet alleen voor feesten, maar ook voor zaken kunt u terecht bij een van de hotels. Fletcher Hotels beschikt over verscheidene vergaderzalen, van de benodigde materialen voorzien. Of het nou is voor zakelijke lunches en diners, of voor vergaderingen, bij Fletcher Hotels kunt u altijd terecht. De hotels leggen de nadruk op gezond vergaderen. Gezond eten en drinken of een sportieve break, alles is mogelijk.