Romantisch weekendje weg

Samen een romantisch weekendje weg, wie vindt dat nou niet fijn? Helaas zit er wel een nadeel aan zo’n leuk en romantisch weekendje weg. Het kost natuurlijk geld. En zeker als je krap zit, dan kan dit nogal een obstakel in de weg zijn. Gelukkig bestaan er hotel veilingen. Sinds een paar jaar zijn dit soort sites echt als paddenstoelen uit de grond geschoten.

Hotel veilingen, kans op een goedkoop weekendje weg

Op hotel veiling sites kun je bieden op een vakantie, een weekendje weg, een hotel. Zeg maar alles wat met vakanties en hotels te maken heeft. Op dit soort sites komen meerdere weekendjes weg te staan. Hierop kun je bieden. Stel je betaald normaal voor een weekendje weg 200 euro, nu kun je dan bijvoorbeeld een bod plaatsen van 30 euro. Daarna kan er weer iemand over heen bieden, bijvoorbeeld 50 euro. Daarna bied jij weer 60 euro. Stel, je hebt 20 minuten de tijd om te bieden. Wie na de 20 minuten het meeste heeft geboden heeft dan het romantisch weekendje weg in de pocket.

Hotel veilingen kunnen dus heel goedkoop zijn

Met een hotelkamer veiling kun je met een beetje geluk dus een hele goedkope overnachting of vakantie in Last minute hotels winnen. Het is in ieder geval het proberen waard. Baadt het niet, dan schaadt het ook niet. Hooguit win je niet, maar ja, dan heb je gelukkig ook geen geld verloren. Meedoen aan een hotel veiling is echt super makkelijk. Je moet je meestal wel eerst even inschrijven, maar daarna kun je aan elke bieding mee doen, waar je maar aan mee wilt doen.