Voordelig overnachten Preston Palace Hotel

Bent u op zoek naar een luxe hotel en ook naar entertainment? Dan bent u bij het Preston Palace hotel in Almelo aan het goede adres! Dit hotel bied niet alleen volledig verzorgde overnachtingen, maar heeft ook een uitgebreide uitgaansgelegenheid onder hetzelfde dak!

Hotel Preston Palace

Het hotel van Preston Palace is een luxe hotel. U kunt er een losse kamer boeken of in combinatie met een arrangement. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en dineren in het buffetrestaurant. Het hotel is van alle gemakken voorzien die u van een hotel mag verwachten, zoals* draadloos internet, mooie badkamers en comfortabele bedden. Ook is er de mogelijkheid om een all-in arrangement te boeken. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijzen, en kunt u van alle gemakken van het Preston Palace genieten. Wel moet u er rekening mee houden dat u voor sommige faciliteiten moet reserveren, zoals het restaurant en de bowlingbaan.

Uitgaan Preston Palace

Wat het Preston Palace nou zo bijzonder maakt, is de uitgaansgelegenheid die erbij zit. Je hoeft niet meer naar de stad af te reizen om wat leuks te gaan doen, want alles zit in het hotel. Zo is er onder andere* een zwem- en saunaparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek voor de kinderen, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants, barretjes en een koffiecorner. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Je kunt hier terecht als je een stel bent, een gezin of zelfs met je hele familie. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen!

Feesten Preston Palace

Wat u ook te vieren heeft, u kunt altijd terecht bij het Preston Palace. Het Preston Palace verzorgt onder andere* trouwerijen, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, jubilea, recepties en andere feesten. Ook kunt u hier diverse workshops volgen zoals *taarten maken, een pokerworkshop en een workshop kleur- en make- up!