NH Zandvoort

Dit 4 sterren is direct gelegen aan het strand en duinen van Zandvoort. Aan de boulevard met perfecte wandel- en fietsgelegenheid. Het hotel biedt een Diner Special. In de nabij omgeving vindt u o.a. Circuitpark Zandvoort, Open Golf Zandvoort en Dunes Beauty & Sauna. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,8 beoordeeld.

Center Parcs Strandhotel Zandvoort

Dit 4 sterren hotel is ideaal voor de strandliefhebber. Het ligt aan de boulevard en alle kamers kijken uit op zee. Vanuit dit hotel kun je ook prima een dagje Haarlem doen. Op loopafstand vindt u o.a. Circus Zandvoort en het Zandvoorts Museum. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,9 beoordeeld.

Best Western Palace Hotel Zandvoort

Dit 4 sterren hotel ligt aan de boulevard vlakbij, strand, duinen en winkelcentrum. Vaak gebruikt als uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of Haarlem. Het hotel heeft comfortabele kamers en ligt op loopafstand van o.a. het Juttersmu-Zee-Um. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,3 beoordeeld.

Hotel Zeespiegel

Dit gezellige 3 sterren familiehotel ligt op ongeveer 700 meter afstand van het strand. Het hotel biedt een 3=2 special en van hieruit kunt een romantische strandwandeling maken maar ook de restaurantjes en terrasjes van Zandvoort bezoeken. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,3 beoordeeld.

Hotel Doppenberg

Dit 3 sterren hotel ligt in het centrum van Zandvoort en vlak bij de kust. Heerlijk om op het strand uit te waaien en iets te drinken en eten bij de strandpaviljoens die het jaar open zijn. Geniet daarna van de zeer ruime en comfortabele kamers van dit hotel.Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,9 beoordeeld.