Voordelig lastminute er tussenuit naar Valkenburg

Als we even lekker een weekendje of weekje weg willen gaan in eigen land, dan is het Limburgse Valkenburg een echte aanrader! Er zijn veel mooie bezienswaardigheden en toeristen activiteiten te beleven. Zo kunt u een wandeling maken door de mooie mergel grotten, met de kabelbaan het landschap bezichtigen, lekker naar onder met de rodelbaan of gewoon lekker feesten in de vele gezellige café's die in Valkenburg te vinden zijn. In de avond kunt u zich lekker laten verwennen in de Spa van Valkenburg en nadat u zich even helemaal tot rust heeft laten komen de avond afmaken in het Casino. Kortom er zijn dus genoeg leuke dingen te beleven in Valkenburg.

Best Western hotel

Als we naar Valkenburg gaan dienen we natuurlijk een goed hotel te hebben. Eén van de beste keuzes die u kunt maken om een leuk en goed hotel te boeken is het best Western hotel Walram. Dit mooie hotel ligt aan de rivier de Geul wat zorgt voor een heerlijk vakantie gevoel. De ligging van het hotel is ook super, u kunt dit hotel midden in het centrum van Valkenburg terug vinden en alles bevindt zich dus op loop aftand. U kunt zo naar buiten lopen de weg oversteken en de bekende mergel grotten inlopen. Met dit mooie hotel krijgt u het beste van Valkenburg mee tijdens uw vakantie. Het is een 3 sterren hotel dat een zeer goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Als u even geen zin heeft om weg te gaan kunt u ook heerlijk relaxen in dit prachtige hotel. Er zijn verschillende luxe kamers te boeken en het best Western hotel is voorzien van een sauna en een zwembad.

Château St. Gerlach

Als u iets meer luxe wilt tijdens uw uitstapje naar Valkenburg dan is het Château St. Gerlach hotel echt iets voor u. De prijs van dit hotel is iets hoger maar daar krijgt u dan ook iets voor terug. Om te beginnen is de ligging van dit hotel waarlijk prachtig! U ligt tussen Valkenburg en St. Gerlach in het mooie limburge landschap. Het Hotel is gelegen op een mooi landgoed dat bij het hotel behoord. In het Château St. Gerlach hotel krijgt u het gevoel alsof u een echte royalty bent en even in uw eigen paleis rondloopt. Het Château St. Gerlach hotel staat bekend om het prive wellness centrum dat in dit hotel is gelegen. U kunt zich hier even lekker laten verwennen en alle zorgen vergeten. Naast een goed wellness centrum kunt u ook bijzonder goed eten in dit hotel. Wilt u dus even lekker genieten in alle luxe en bent u bereid iets meer te betalen per overnachting dan is het Château St. Gerlach hotel de beste keuze voor u. U bent met de auto makkelijk en snel in het bruisende centrum van Valkenburg en in de avond kunt u heerlijk tot rust komen in het Château St. Gerlach hotel.